Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς Τίτλο

Έφυγε… ξαφνικά όπως ήρθε…

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αφού την αγαπάς πρέπει να την αφήσεις να κάνει αυτό που θα την κάνει ευτυχισμένη. Ακόμα και αν είναι πολύ μακριά σου. Έτσι δεν είναι;

Τότε γιατί ακόμα κλαίς…

Καλό ταξίδι και καλά να περνάς όπου και νάσαι

Νίκος

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τελευταία επιστροφή στα θρανία

Όταν σταμάτησα το διδακτορικό απηυδισμένος από την μη επαγγελματική συμπεριφορά μερικών ακαδημαϊκών είπα ποτέ ξανά.

Με διέψευσα κατάφορα, πάλι κάθομαι στο θρανίο κρατώντας σημειώσεις και φαίνεται πως το απολαμβάνω.

Τελευταία επιστροφή… Ίσως

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πρώτος PLAYSTATION Πρωθυπουργός και ο αθώος Mr. ΥΠΕΧΩΔΕ

Φεύγει… φεύγει!!!! Γιατί ήταν ποτέ παρών; βάζω στοίχημα πως το έλιωσε το PLAYSTATION… εν ώρα εργασίας.

Βέβαια ο ποδόγυρος του είναι μάχιμος.

Τον συμβουλέψανε… Πήγαινε τώρα για εκλογές και άσε το ΠΑΣΟΚ να βγάλει τον πικρό προϋπολογισμό του 2010. Σε 6 μήνες πάλι εκλογές λόγω Προέδρου Δημοκρατίας και συμμαχία με το ΛΑΟΣ και τσουπ πάλι θα κυβερνούμε του είπανε. Ενώ αν χάσεις σε 6 μήνες τέλος καριέρας, και η ιστορία θα σε αναφέρει ως ένας ακόμα αποτυχημένος καραδιαπλεκόμενος πρωθυπουργός.

Και λέω συμμαχία με το ΛΑΟΣ γιατί το ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπει βουλή.. είναι περίεργη η συγκυρία των εκλογών με την μη είσοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή… βλέπεις το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κάποιο να κάνει συνασπισμό ενώ η ΝΔ έχει το ΛΑΟΣ… πολύ χρήσιμο με το νέο εκλογικό νόμο.

Από την άλλη σκέφτομαι τον κ. Σουβλιά… η έννοια του εθισμού της εξουσίας. Στα 100 του αποφάσισε να φτιάξει ένα σπιτάκι, ένα κεραμιδάκι για να μείνει, εν τω μεταξύ ήταν τόσο βρώμικος ο εν λόγω “κύριος” που πήγε και το έφτιαξε παράνομο χωρίς άδειες. Φάε άνθρωπο που κάνει νόμους για την προστασία του περιβάλλοντος.